Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Sorte Enker
boglogo
Sorte Enker
af Peter Kjeldsen
Bogen er på 264 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


Sorte Enker

Efter et omfattende arbejde med at sætte sig ind i sagerne og beskrive nogle af de sorte enker og nogle af de øvrige skrækkelige kvinder, kriminalhistorien kan byde på, kan man godt spekulere lidt over, om ikke alle fornuftige mænd burde holde sig langt væk fra kvinder, men det er selvfølgelig en naiv tanke, for det har mændene som bekendt aldrig været ret gode til, og det er sikkert for optimistisk at tro, at denne beretning vil ændre på det faktum fremover.

 

Man kan jo også bare give mændene det gode råd, at de ikke skal vende ryggen til kvinderne og ikke spise den mad, der bliver serveret for dem derhjemme, eller at ingen ægtemænd bør lade deres kone læse denne bog, men det sidste er jeg af forståelige grunde naturligvis ikke fortaler for.

 

Til sidst bør det måske også retfærdigvis siges, at det ikke er alle kvinder, der opfører sig som hovedpersonerne i denne bog. Der er faktisk en del eksempler på, at kvinder sagtens kan opføre sig normalt og være søde og venlige overfor deres omgivelser (og deres mænd), og det er sikkert meget godt, at det er sådan, for vi har med garanti ikke set den sidste naive og giftelystne mand endnu.

 

Desværre har vi nok heller ikke set den sidste sorte enke endnu...