Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Bogen om Stenvad
boglogo
Bogen om Stenvad
af Poul Mønster
Bogen er på 200 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


Bogen om Stenvad
Undertegnede har i historie­skrivningen om erhvervs- og forretningslivet, der i den første halvdel af det tyvende århundrede havde etableret sig i Stenvad, efter bedste evne og hen­­­synstagen til det materiale, der har været mig tilgængelig, givet et så rettidig, fyldestgørende og korrekt billede af de faktiske forhold som muligt.

Det er også lykkedes at fremskaffe en del billedmateriale, dog kunne jeg godt have ønsket mig nogle flere. 
Jeg kunne godt se, at for at bogen skulle have et så korrekt indhold som muligt, måtte jeg have nogle personer, som var bosat eller havde kendskab til området, til at bidrage med materiale. 

Jeg havde kontakt med flere, uden det dog lykkedes.
Jeg kontaktede derefter Flemming Svenningsen, som godt nok nu bor på Bornholm, men han har haft sin opvækst i Stenvad, - så han var et af byens børn.

Han havde tidligere vist interesse for Stenvads historie, hans familie havde i mange år drevet vognmandsforretninger i byen, og hans mor havde i flere år været stationsforstander på Stenvad station, hans far bor i skrivende stund stadig i Stenvad. 
Flemming Svenningsen har under hele procesforløbet været til stor og uvurderlig støtte. 

Men endnu engang tak til samtlige, der har ydet deres bidrag til, at det har været mig muligt at fastholde så mange minder om byen Stenvad.

Poul Mønster