Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Milepæle
boglogo
Milepæle
af Knud Østergaard Laursen
Bogen er på 208 sider.
Format: A5.
Pris: 250 kr. (+ porto).


Milepæle
I bogen ”Milepæle” beskriver jeg tre milepæle i mit liv. Første milepæl, da jeg var 16 år og lagde det første spor for, hvorfor jeg var nødt til at tage en længerevarende uddannelse for at komme væk fra små og vanskelige vilkår. Mellem første og anden milepæl beskriver jeg ungdom – herunder ungdomsoprøret – og arbejdsliv i Aarhus Kommune i 70’ernes, 80’ernes og 90’ernes Aarhus.
 
Anden milepæl beskriver de overvejelser, jeg gjorde mig, da jeg mistede min søn i år 2000. Herunder ikke mindst, hvordan det overhovedet er muligt at komme videre og få et godt liv efter den største sorg, et menneske kan gennemleve.
Tiden mellem år 2000 og 2010 beskriver kampen for at komme videre med et meningsfyldt liv samt familielivet og arbejdslivet i Aarhus Kommune. Herunder også
kampen mellem politikere og embedsmænd.

Tredje milepæl beskriver de overvejelser, jeg gjorde mig, da jeg i 2010 fik en blodprop og besluttede, at fremtiden nu skulle handle om fritidsliv og familieliv.
I slutningen af bogen giver jeg gode råd til, hvordan man kan få et godt og meningsfyldt liv med mange glæder på trods af stor sorg.